fbpx

Csapatunk

Üdvözöljük a Drone Frame Studio oldalán!

Amit nyújtunk

 

Professzionális, megbízható, minőségi munkák. Légi és földi kamerával felvételek készülhetnek az Ön ingatlanáról - legyen szó eladásra kerülő vagy csak saját emlék megőrzésére, házak, nyaralók, vagy akár Céges épületek, gyárak, raktárak, csarnokok külső, belső tereiről, termékekről, szolgáltatásokról,

DRÓNOK ÉS ESZKÖZÖK

A biztonság mindenek felett. A drón propellerei biztonsági gyorszárral csatlakoznak, melyek repülés közben nem engedik letekeredni azokat a motorokról. Több érzékelő figyeli bekapcsoláskor a quadrokopter elött és alatt lévő tárgyakat, ha szükség van rá menet közben ki is kerüli az akadályokat. Compass és IMU figyeli a drón helyzetét. Ettől függetlenül a drónt szélsőséges időjárási viszontagságok, mint erős szél, vagy csapadék, hóesés esetén nem tudjuk használni.

A DRÓNOK

Cégünk egy multikoptergyártó vállalat négy rotoros új technológiás drónjai használja, mely olyan funkciókkal van ellátva:

  • mozgó tárgy lekövetése AutoTrack módban
  • TapFly üzemmódban egy érintésre megadható neki az elérni kívánt végpontra
  • 23 perces repülési idő
  • 5km-es hatótávolság
  • 72km/h max. repülési sebesség
  • beépített 3 tengelyes gimbal kamerával
  • az optimalizált Vision Positioning System 10 méteres magasságig hatékony

A DRÓN KAMERA

A beépített kamerával éles, tiszta felvételeket lehet készíteni 4K 30fps-ben, ill. 1080p 120fps is elérhető, a lassított felvételekhez. A színskála igen széles, így könnyen elérhető az a megjelenés, amire vágyunk, legyen szó akár élénk színekről vagy professzionális ’flat’ képformátumról, beleértve a D-Log és a Cine-D könnyen szerkeszthető változatait is. A fényképészek 12 MP-es Adobe DNG RAW formátumban tudnak rögzíteni. Drónnal minőségi esti filmek elkészítését nem tudjuk garantálni, a kevés fény miatt.

BERENDEZÉSEK

PROFESSZIONÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ

Ennek segítségével nem csak a drónt magát tudjuk irányítani, hanem a stabilizátoron (gimbalon) lévő kamera fel-le mozgását is. Egy gombnyomásra készíthetünk vele fényképet vagy indíthatunk videofelvételt.

KÉZI KAMERA ÉS A STABILIZÁCIÓ

Ez egy rendkívül ügyes videós kiegészítő, melynek köszönhetően a földi kameránk használata közben rezgés vagy rázkódás mentessé tehetjük a mozgások közbeni felvételeket. Hasonló elven alapul a technológiája, mint a drón kamerájának stabilitása esetén.

KÉZI KAMERÁK ÉS TARTOZÉKOK

Rendelkezésünkre áll, egy Panasonic G modell, tükör nélküli fényképező és videokamera, egy SONY AX modell, handycam, Sliderek, Jib-ek, sportkamerák, szűrők, objektívek, lámpák, állványok, egyéb kiegészítők.

A BIZTONSÁGRÓL

Quadrokopternek, két pár propellerjeit gyorszáras rögzítővel fixáljuk a motorokhoz, amely teljes biztonságot nyújtanak. A drón öt darab érzékelőkkel van ellátva, amely nem csak nem enged túl közel repülni kézi irányítás esetén, hanem képes kikerülni a közelében lévő akadályokat is, intelligens repülési módokban.

Ezeken kívűl a kettős iránytűmodul, és a kettős tehetetlenségi mérőegység (Inertial Measurement Unit - IMU) nagyban növeli a megbízhatóságot. A drónos filmezés, időjárási viszontagságok - mint erős szél, vagy csapadék, hóesés - esetén nem kivitelezhetőek.

Specialitásunk

A csapat..

Bogya Richárd

Kreatív Vezető - Pilóta

“Tisztán emlékszem első repülésemre egy gps nélküli drónnal, mennyire nehéz volt stabilan megtartani a levegőben, de azóta hála a lehetőségeknek és a folyamatosan fejlődő technikáknak, ma már nem erre kell az energiámat fordítani.”

Höffler Róbert

Operatőr - vágó

“Egészen fiatal korom óta foglalkoztatott a videózás, majd idővel rájöttem, hogy nem csak a forgatásban vannak lehetőségek, hanem az utána következő munkákban is. Megvolt az analóg vágásnak a szépsége, de a jelenlegi digitális utómunka igencsak kitárta a kreativitás kapuit előttem.”